När

Info

Var

Practicing Side by Side
Reflektioner över konstnärliga processer inom performance och dans.

Under de senaste två åren har 14 personer med olika bakgrunder delat tid och utrymme för att ifrågasätta, fördjupa och utveckla sina metoder. Nu, under sin sista månad av studierna, bjuder masterstudenterna på programmet Nya performativa praktiker vid Stockholms konstnärliga högskola in dig till ett rundabordssamtal. Detta kommer att markera slutet på två veckor då de delar med sig av sina metoder till allmänheten och ett sätt att dela med sig av sitt arbete och reflektera med andra i en festlig miljö. I samtal med Martin Hargreaves kommer de att ta upp frågor om performance och dans. Hur kan vi till exempel komma samman som en tvärvetenskaplig grupp och gemenskap? Hur har studiet och experimenterandet påverkat vårt arbete? Vilka frågor och angelägenheter tar vi med oss in i våra respektive områden och verksamheter?

Moderator: Martin Hargreaves, dramaturg, författare, artist, gästföreläsare vid institutionen för dans, Uniarts, och chef för Choreographic School vid Sadler’s Wells i London.

Med: Iryna Anufryieva, Sarah Bellugi Klima, Felicia Bichard, Laressa Dickey, Darya Efrat, Maria Ferreira Silva, Sara Kaaman, Robert Malmborg, Valentina Parravicini, Eva-Maria Schaller, Tove Skeidsvoll, Alexis Steeves, Yari Stilo och Maja Hannisdal.

Foto: Alexis Steeves

Med stöd av SKH

Efter samtalet kan du lyssna på paneldebatten How Do We Talk About Dance? kl. 18.00.

Dela

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

andra föreställningar

RSVP

Practicing Side by Side

Måndag 8 maj kl. 16.00-17.30

Fill out the form below to RSVP for the workshop