När

Info

Var

Workshop: Skumitate
En unik möjlighet att uppleva Takuya Fujisawas kreativa dansprocess.

Denna workshop bjuder in deltagarna till Takuya Fujisawas pågående arbete med föreställningen Skumitate som presenteras följande dag på Östasiatiska museet.

Hur väver vi samman relationer med andra i dansimprovisation? Hur kan vi koppla ihop idéer från det dagliga livet till skapandet? Tillsammans med Takuya kommer du att vidga kroppens möjligheter, uppleva den kreativa processen fysiskt och bredda ditt perspektiv för andra konstformer. Alla från 13 år är välkomna!

Takuya Fujisawa, bosatt i Göteborg, är utbildad vid Kumamoto Universitetet i Japan och har arbetat som dansare och koreograf sedan 2008. Under åren 2008–2014 arbetade han med det japanska danskompaniet Noism vid RYUTOPIA City Performing Arts Center i Niigata. Efter att ha arbetat med The Forsythe Company i Frankfurt kom han hösten 2015 till Sverige och GöteborgsOperans danskompani där han medverkade i en rad orginaluppsättningar av koreografer som Marina Mascarell, Marcos Morau och Sidi Larbi Cherkaoui. Takuya har även medverkat i flera produktioner av Örjan Andersson, bl a vid Folkteatern i Göteborg.

Deltagare i workshopen får ett reducerat pris på föreställningen.

Dela

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

andra föreställningar

RSVP

Workshop: Skumitate

Lördag 6 maj, 11.00

Fill out the form below to RSVP for the workshop